Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen staat voor het zoeken naar evenwicht tussen financieel economische resultaten, sociale belangen en het milieu. Men spreekt ook wel eens van de drie P’s:WoutersSpuitService - Foto planeet aarde duurzaam ondernemen wouters

  1. Profit (winst)
  2. People (mensen)
  3. Planet (planeet/aarde)

OPTIMALE OPLOSSING
Wouters Spuit Service is zich zeer bewust van haar verantwoording, bij alle opdrachten wordt gezocht naar de meest optimale oplossing voor klant, onderneming én milieu.

MILIEU VRIENDELIJKER
Stralen met ijzergrit geeft niet alleen een grotere hechtingsoppervlakte dan bijvoorbeeld fosforteren, maar is ook veel milieuvriendelijker omdat de staaldeeltjes opgevangen en, na verwijdering van stof en ander restafval, hergebruikt kunnen worden.

HIGH SOLID LAKKEN
Met betrekking tot het spuiten (natlakken) noemden we al eerder het gebruik van high solid lakken waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen die het milieu kunnen belasten en het feit dat lak, die in eerste instantie niet aan het product hecht, wordt afgezogen en hergebruikt.

GESLOTEN SYSTEEM
Bij het schooperen maken we gebruik van een gesloten systeem waardoor schadelijke stoffen opgevangen en op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd worden.

CONTROLE STAPPENPLAN
Om milieubelasting verder zoveel mogelijk uit te sluiten, werken we met een controlestappenplan dat gericht is op:

  1. voorbehandelen
  2. poedercoaten
  3. kwaliteitscontrole van de eindproducten
  4. controle bij schoonmaak van de apparaten